Pentu meiltä?

Wanda astutetaan seuraavasta juoksusta.

Mikäli haluaisit pennun meiltä, ota rohkeasti yhteyttä! Voit ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse maria@dancingducks.fi ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi.

Oleellinen osa pennun ostoa on oikean kasvattajan löytäminen. Mikäli minulta ottaa pennun, saa sen myötä tukeni ja apuni kaikkiin tilanteisiin. Haluan kuulla kasvattieni kuulumisia ja olla tekemisissä. Minulle saa soittaa aina ja kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Jos en osaa auttaa, voimme ainakin pähkäillä asiaa yhdessä ja et joudu yksin murehtimaan. Haluan ehdottomasti olla mukana kasvattieni elämässä!

Minua kiinnostaa tietää millaista koiraa olet etsimässä; aktiivista harrastuskoiraa taikka leppoisaa kotikoiraa. Pyrin yhdistämään oikean pennun ja oikean kodin arvioiden sinun toiveita ja pennun ominaisuuksia parhaani mukaan. Walesi on siitä monipuolinen rotu, että se sopii moneen: näyttelyihin, metsästykseen, agilityyn, rallytokoon, nose workiin… Lista on loputon. 

Toivoisin pennunostajalta kiinnostusta harrastuksiin ja myös kiinnostusta käyttää koira  terveystutkimuksissa (silmät ja lonkat). Pyrin järjestämään yhteisen kuvantamistilaisuuden kasvateilleni, jotta sinne lähteminen olisi pennun omistajalle mahdollisimman helppoa.

Järjestän pentueelle säännöllisesti tapaamisia, jotta sisarukset näkevät toisiaan ja minä näen kasvattejani. Myöskin Facebook- ja Whatsapp-ryhmät perustan pentueille, jotta voidaan jakaa kuulumisia ja olla näppärästi yhteyksissä. 

Meillä pennut kasvavat osana arkea ja tottuvat normaaliin elämään. Pyrin totuttamaan pennut esimerkiksi autoiluun, erilaisiin alustoihin, ääniin ja asioihin, jotta ne saavat jo kasvattajan luona hyvän pohjan sosiaalistumiseen ja hyvät eväät elämään. 

Pennut luovutetaan luovutusiässä rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja runsaan pentupakkauksen kera uusiin koteihinsa. Mukaan tulee myöskin pentuopas, josta löytyy mm. ruokintaohjeet. Lisäksi pennunostajat saavat kasvattajan elinikäisen tuen.